Verkopen? Vertel het ons

Boot verkopen

Wilt u uw boot of sloep verkopen?

Het verkopen van een boot kan lang duren en veel gedoe opleveren. Veel verkopers lopen in dit proces vast, maar dat hoeft nu niet meer!

U kunt uw motorboot of sloep geheel vrijblijvend aanbieden via whatsapp of via ons inkoopformulier en binnen 24 uur krijgt u het beste bod 

Inkoop Marktplaats heeft op het gebied van boot inkoop als opkoper van uw sloep, speedboot, speedcruiser en kruiser meer dan 10 jaar ervaring. Hierdoor staan wij garant voor het beste bod en is een vlotte afhandeling gegarandeerd. 

Geen dure jachtmakelaar of jachtbemiddeling maar eigen boot inkoop!

Inkoop Marktplaats is opkoper van boten en sloepen en ontzorgt al jaren vele klanten naar volle tevredenheid. Pas als we het eens zijn over de prijs komen we zo snel mogelijk langs voor verdere afhandeling en betaling. Doordat wij het transport in eigen beheer hebben, kunnen boten wij uw boot zelf ophalen. Hierdoor kunnen we altijd snel zaken doen. Met name jong gebruikte sloepen, spitsgatter, kruiser, speedboot hebben onze inkoop interesse. 

Ik wil van mijn motorboot of sloep af

Uw boot, motorboot of sloep verkopen was nog nooit zo makkelijk met de inkoop service van Inkoop Marktplaats! Als u geheel vrijblijvend en binnen 24 uur het beste bod 💶 wilt ontvangen neemt u contact op via whatsapp of het inkoopformulier.

Hoe werkt het?

Wij verzorgen het koopcontract en werken altijd met heldere afspraken. En omdat wij het transport in eigen beheer uitvoeren kan er binnen enkele dagen gehaald en betaald worden. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid op ons en ontzorgen u van A tot Z. U hoeft geen garanties te geven en heeft op deze manier nooit gedoe achteraf!

Vul het inkoopformulier in

Vul geheel vrijblijvend het formulier of neem contact op via whatsapp in en ontvang binnen 24 uur het beste bod

Bezichtiging

Bij akkoord op ons voorstel komen we binnen 48 uur bij u langs voor een bezichtiging

Transport en betaling

Indien het beeld klopt nemen we uw boot, camper, luxury car/oldtimer of machine direct mee en verzorgen we ter plekke de betaling

Alle voordelen op een rij

  • Gratis en vrijblijvend.
  • Ontvang binnen 24 uur een bod.
  • Achteraf geen aansprakelijkheid voor eventuele gebreken.
  • Direct geld op uw rekening.
  • Binnen 48 uur gehaald en betaald.
  • Actief in de gehele benelux.