Verkopen? Vertel het ons

Camper verkopen

Wilt u uw camper verkopen?

Wanneer u uw camper wilt verkopen komt er veel bij kijken. Van het schrijven van een advertentie tot het regelen van de vele bezichtigingen. En wat te denken van het in orde maken van vrijwaringen en andere complexe afhandeling na de verkoop? Bij Inkoop Marktplaats kunnen wij u echter volledig ontzorgen!

Het enige wat we van u nodig hebben is het merk, het model, het bouwjaar, recente foto's en eventuele gebreken. Hoe meer informatie u aan ons doorgeeft, hoe specifieker en sneller wij een passend bod uit kunnen brengen. Desgewenst maken we een afspraak om uw camper op locatie te komen bekijken.

Wilt u weten wat uw gebruikte camper waard is? Neem dan contact met ons op via whatsapp of vul ons gemakkelijke inkoopformulier in. Binnen 24 uur krijgt u het beste bod ! Altijd geheel vrijblijvend. Pas als we het eens zijn over de prijs komen we zo snel mogelijk langs voor verdere afhandeling en betaling. Geen gedoe!

Ik wil van mijn camper af

Uw camper verkopen was nog nooit zo makkelijk met de inkoop service van Inkoop Marktplaats! Wij kopen uw camper op. Als u geheel vrijblijvend en binnen 24 uur het beste bod 💶 wilt ontvangen neemt u contact op via whatsapp of het inkoopformulier.

Hoe werkt het?

Wij verzorgen het koopcontract en werken altijd met heldere afspraken. En omdat wij het transport in eigen beheer uitvoeren kan er binnen enkele dagen gehaald en betaald worden. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid op ons en ontzorgen u van A tot Z. U hoeft geen garanties te geven en heeft op deze manier nooit gedoe achteraf!

Vul het inkoopformulier in

Vul geheel vrijblijvend het formulier of neem contact op via whatsapp in en ontvang binnen 24 uur het beste bod

Bezichtiging

Bij akkoord op ons voorstel komen we binnen 48 uur bij u langs voor een bezichtiging

Transport en betaling

Indien het beeld klopt nemen we uw boot, camper, luxury car/oldtimer of machine direct mee en verzorgen we ter plekke de betaling

Alle voordelen op een rij

  • Gratis en vrijblijvend.
  • Ontvang binnen 24 uur een bod.
  • Achteraf geen aansprakelijkheid voor eventuele gebreken.
  • Direct geld op uw rekening.
  • Binnen 48 uur gehaald en betaald.
  • Actief in de gehele benelux.